Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди срещата на своя

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди срещата на своя
Коментари Харесай

Любо Пенев: А може да не са наказани съдиите, които трябва

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди срещата на своя отбор с Пирин (Благоевград). Утре двата отбора се изправят един против различен в 15:00 часа на стадион в Бистрица, а наставникът на “червените ” съобщи, че няма кадрови проблеми в своя тим.

Освен това той засегна въпросът с решението петима от родните ни съдии да бъдат със спрени права.

“Аз по принцип чакам от моя тим. Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци. Аз мога да приказвам за нас и това, което ще преследваме. Във всички мачове, в които участваме, желаеме да побеждаваме. Такава е настройката и мотивацията на целия тим.

Всеки тим може да ни изненада. Не знам какво са упражнявали. Аз залагам на това, което можем ние и би трябвало да покажем, и да използван, с цел да спечелим трите точки “, добави той.

" Решението на Михайлов не съм го чел за тези петима съдии ”, съобщи Пенев по отношение на мнението на БФС.

„ Гледах Рома – Лудогорец, тъй като ми е забавно. Това е по-следващият ни противник от шампионата. Ще бъда доста сбит. Срещнаха се два мощни тима, от които единият победи. Това мога да направя като коментар за вчерашния мач “, продължи наставникът на ЦСКА 1948.

„ Може да има бушони, които са изгорели и да не са осъдени тъкмо тези, които би трябвало “, добави Любо към въпроса със съдиите.

„ Нямаме кадрови проблеми преди мача. За момента всички са здрави. Футболистите са добре. Радваме, че мога да упражнявам с всички футболисти и те са на мое разположение “, сподели още Пенев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР